Smluvní a storno podmínky a GDPR Joga Joy Centra  a jak na rezervaci lekce ...

Smluvní a storno podmínky Joga Joy Centra a ochrana osobních dat GDPR a jak na rezervaci, platbu a odhlášení lekce ...


VŠECHNY REZERVACE JSOU ZÁVAZNÉ. 

PŘIHLÁŠENÍM V REZERVAČNÍM SYSTÉMU NA LEKCI JÓGY, SEMINÁŘ, KURZ, WORKSHOP ČI DALŠÍ NABÍZENÉ SLUŽBY (TERAPIE, PORADNA ...) SOUHLASÍTE SE STORNO PODMÍNKAMI JOGA JOY CENTRA.

Před první návštěvou je nutné provést registraci skrze rezervační systém kliknutím na červené políčko VYTVOŘIT REZERVACI.

REZERVACE LEKCE JÓGY

Rezervovat svou lekci můžete nejpozději 1 hodinu před začátkem lekce a nejdříve na půl roku předem (na celé pololetí). Na uvedený e-mail Vám obratem přijde POTVRZENÍ REZERVACE a 2 DNY před lekcí Vám přijde na e-mail PŘIPOMENUTÍ REZERVACE na Vaši lekci. Skrze tyto oba e-maily nebo rezervační systém se můžete včasně a bezplatně odhlásit nejpozději však 24 hodin před začátkem lekce. Pokud si chcete zarezervovat své místo na celé pololetí (nebo jak Vám vyhovuje), tak si zarezervujte všechny lekce jednotlivě až do konce daného pololetí. Na e-mail Vám přijde POTVRZENÍ REZERVACE na všechny předem Vámi zvolené lekce  a následně pak vždy před každou jednotlivou lekcí Vám 2 dny předem přijde na e-mail PŘIPOMENUTÍ REZERVACE. 

ODHLÁŠENÍ Z LEKCE JÓGY

 Rezervovanou lekci nebo lekce můžete odhlásit kdykoliv v celém pololetí, ale to nejpozději 24 hodin před jejím začátkem. Odhlášení z lekce U JEDNOTLIVÝCH VSTUPŮ I U VSTUPOVÝCH PERMANENTEK se provádí pouze on-line v rezervačním systému nebo přes e-mail "Potvrzení rezervace" nebo e-mail "Připomenutí rezervace" a to nejpozději 24 hodin před začátkem lekce. Při včasném a řádném neodhlášení z lekce 24 hodin před jejím začátkem U JEDNOTLIVÝCH VSTUPŮ po Vás bude Joga Joy Centrum nárokovat platbu za lekci při Vaší další návštěvě. U PERMANENTEK Vám při včasném a řádném neodhlášení a to nejpozději 24 hodin před jejím začátkem Vám bude z Vaší permanentky strhnutý vstup bez nároku na jakoukoliv náhradu.  Pokud nemůžete na svou lekci přijít z jakéhokoliv důvodu a nestihli jste se včas odhlásit, tak své místo můžete převést na jinou osobu.

Děkujeme za pochopení. Jde o vzájemný respekt vůči všemu a všem.


PLATBA LEKCE JÓGY


JEDNOTLIVÉ LEKCE 

 platba na místě v hotovosti, nelze platit kartou

60'lekce ... 170,- Kč

90'lekce ... 220,- Kč


VSTUPOVÉ PERMANENTKY S AKTUÁLNÍ PLATNOSTÍ NA DANÉ POLOLETÍ  (tzn. aktuálně do 31. 1. 2019)

Permanentky se hradí převodem na č.ú. Joga Joy Centra: 7267970411/5500 jako v.s. uveďte Vaše tel.číslo, do zprávy pro příjemce uveďte Vaše jméno a příjmení nebo hotově 

5 vstupů na 60'lekce ... 750,- Kč

10 vstupů na 60'lekce ... 1 500,- Kč

5 vstupů na 90'lekce ... 1000,- Kč

10 vstupů na 90'lekce ... 2 000,- Kč

Po uhrazení permanentky na účet Joga Joy Centra Vám bude Vaše permanentka přidána na Váš uživatelský účet a bude automaticky odečítána při Vaší rezervaci lekce. Platí i na všechny předem zarezervované lekce.

STORNO PODMÍNKY OTEVŘENÝCH LEKCÍ

Rezervovanou lekci lze zrušit před jejím začátkem v rezervačním sytému nebo přes e-maily Potvrzení či Připomenutí lekce nejpozději 24 hodin před jejím začátkem. Pokud tak neučiníte a na lekci nedorazíte, bude cena lekce ze strany Joga Joy Centra po Vás nárokována při Vaší další návštěvě. U permanentek Vám Váš vstup bude automaticky odečten bez nároku na jakoukoliv náhradu ze strany Joga Joy Centra. Pokud nemůžete na svou lekci přijít z jakéhokoliv důvodu a nestihli jste se včas odhlásit, tak své místo můžete převést na jinou osobu. 

Děkujeme za pochopení.

PŘÍHLÁŠENÍ A STORNO PODMÍNKY U KURZŮ, SEMINÁŘŮ, WORKSHOPŮ, AKCÍ, DALŠÍCH SLUŽEB

Po přihlášení na akci v rezervačním systému, který je závazný zašlete do 5 dnů platbu na č.ú.: 7267970411/5500 jako v.s. uveďte vaše tel. číslo, do zprávy Vaše jméno a příjmení a název akce. Pokud nebude částka připsána na účet Joga Joy Centra, vaše rezervace bude automaticky smazána a místo bude uvolněno. Pokud se klient na zvolenou akci nemůže dostavit a řádně se včas neomluví nejpozději 24 hod před začátkem akce, je Joga Joy Centrum oprávněno akci účtovat v plné výši. Pokud nemůžete na svou lekci přijít z jakéhokoliv důvodu a nestihli jste se včas odhlásit, tak své místo můžete převést na jinou osobu. Děkujeme za pochopení.

V případě zrušení lekce, kurzu jógy, semináře, workshopu či jiné akce ze strany pořadatele - Joga Joy Centra Vám vrátíme celou částku a to nejpozději do týdne od plánovaného data začátku konání lekce či jiné akce na Váš účet nebo hotově při platbě v hotovosti.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR)

Od 25/5 2018 vchází v platnost nařízení GDPR týkající se ochrany osobních údajů. Rezervací jóga lekce, kurzu, semináře, workshopu či jiného vzdělávacího programu, poradny (terapie, koučink, mediace, jiné poradenství), kraniosakrální terapie klient souhlasí s archivací svých osobních údajů (jméno, příjmení, email, telefon). Jako provozovatel Joga Joy Centra a jeho rezervačního systému se zavazuji, že uvedené údaje nebudou poskytnuty třetí straně (mimo faktické uživatele rez. systému - admin).

Klient souhlasí se zpracováním a uchováním osobních údajů (jméno, příjmení, tel. číslo, email,). Ochrana osobních údajů klienta, který je fyzickou osobou je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů. Klient souhlasí se zasíláním informací souvisejícím se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na e-mailovou adresu nebo na tel. číslo.



VAŠE JOGA JOY CENTRUM - MGR. TAŤÁNA AMETOVÁ